

SUPPLIER PRESENTATIONS

Dear Members

Please find attached presentations and product releases for suppliers attending the NULCA 20th anniversary. These presentations are supplier based and are separate to the main presentations which have been announced.

See Layout of Exhibition at the bottom of this page

Note: these subjects may change.

DATE: DAY 1. THURSDAY 16th MAY

LOCATION: BALLROOM/EXHIBITORS ROOM AT PRESENTATION/BREAKOUT AREA

Ditch Witch/Subsite PRODUCT RELEASE/OVERVIEW <u>Time:</u> 1.00 – 1.30

Subsite UTG2 GNSS Locator, GeoRanger GPR

Maximum 30 Minutes with question time Presented by Sean Wharton



Radiodetection PRODUCT RELEASE/OVERVIEW <u>Time:</u> 1.45 – 2.15

Current Solutions Overview, Introduction to New RD8200GS GNSS locator

Maximum 30 Minutes with question time Presented by Jack Malkoun

RADIODETECTION 38



DATE: DAY 1. THURSDAY 16th MAY

LOCATION: BALLROOM/EXHIBITORS ROOM AT PRESENTATION/BREAKOUT AREA

UPG COMPANY & TECHNOLOGY OVERVIEW <u>Time:</u> 2.35-3.05

Ultimate Positioning Group (UPG), who are we and what do we do?

An introduction to GNSS, what is it, and how does it work? Hear why pro-point can be an advantage to you.

The basics of UAV's, payloads, and legal requirements.

Augmented Reality on a Utilities site? Real-time visualisation of as constructed data is here, now.

Maximum 30 minutes with question time

Presented by

Graham Cumming, (Geospatial Division UPG).

Sean Baxter, (UAV specialist UPG).



Pelican-Corp PRODUCT OVERVIEW <u>Time:</u> 4.40 – 5.10

Geolantis 360 - high precision data collection for utility damage prevention: a series of case studies

Maximum 30 minutes with question time Presented By John Lockton (Pelican Corp)







DATE: DAY 2. FRIDAY 17th MAY

LOCATION: BALLROOM/EXHIBITORS ROOM AT PRESENTATION/BREAKOUT AREA

Map Gear	PRODUCT RELEASE/OVERVIEW	Time: 10.05-10.35
EMLID RX with PIX4D Ca	atch Kit	
Maximum 30 minutes with o Presented by James Leech Map Gear	uestion time	Map Gear

Access Detection TECHNIQUES OVERVIEW Time: 11.00-11.30

Locating Non-Metallic pipes when GPR is ineffective. Common and not so common techniques to locate non-metallic pipes and cables.

Maximum 30 minutes with question time Presented by Anthony Johnstone Access Detection





DATE: DAY 2. FRIDAY 17th MAY

LOCATION: BALLROOM/EXHIBITORS ROOM AT PRESENTATION/BREAKOUT AREA



